Verloskundigenpraktijk

Verloskundigenpraktijk Anouk en Renske begeleidt met passie voor dit vak zwangeren in de regio Lochem, Vorden, Hengelo (Gld.), Steenderen en Baak. Wordt jouw woonplaats hier niet genoemd en wil je wel graag bij ons onder zorg, neem dan contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.  We hebben twee bezoeklocaties, in Vorden aan de Christinalaan 16 en in Lochem bij huisartsenpraktijk “Het oude postkantoor” aan de Markt 7 . We hebben alle faciliteiten beschikbaar om jullie goed van dienst te zijn. Zo kunnen wij zelf echo’s maken met ons  eigen echoapparaat, die tevens foto’s en filmpjes kunnen maken. (lees meer op de pagina: echo)

Lees ook onze persoonlijke motivatie voor het vak, Anouk en Renske.

 

In deze verloskundigenpraktijk werken we op solo basis, we wisselen de diensten met elkaar af. Dit houdt in dat er dagelijks één van ons werkt en beschikbaar is voor jullie. Tijdens de dienst hebben we ook onze spreekuren. Het kan voorkomen dat er tijdens het spreekuur een bevalling begint. In een uitzonderlijk geval kan dit betekenen dat het spreekuur verzet moet worden. Tijdens de spreekuren zien we jullie regelmatig op consult om te bespreken hoe de zwangerschap verloopt, voorlichting te geven en zwangerschapscontroles uit te voeren. Het spreekuur plannen we in op afspraak. Op maandagavond, dinsdagochtend en donderdagochtend hebben we het spreekuur in Vorden. Op woensdagavond kunnen jullie in Lochem terecht. Soms komt het voor dat er twee bevallingen tegelijk plaatsvinden. Ons streven is dat er altijd één van ons aan jullie bed staat. Dat betekent dat we elkaars achterwacht zijn. Dit is niet altijd mogelijk. Daarom hebben we ook een achterwachtregeling met de verloskundigenpraktijk Materna in Borculo, het verloskundig centrum Zutphen en vroedvrouwenpraktijk Dieren-Doesburg.

Tijdens de vakantieperiodes maken we in principe geen gebruik van waarneemsters of externe verloskundigen. Als één van ons weg is zal de ander volledig beschikbaar zijn.

Ik heb ontdekt dat je met een kleine praktijk, met twee verloskundigen in ons geval, de cliënten zelf echt goed leert kennen en we de begeleiding daarvan persoonlijk kunnen maken!
Anouk

Verloskundigenpraktijk Anouk en Renske

Jaren heb ik 7 dagen in de week met ontzettend veel passie en plezier voor alle zwangeren in mijn praktijk gezorgd, de unieke band die je opbouwt met de aanstaande moeders en vaders is prachtig! Ik had het niet willen missen!
Renske

Verloskundigenpraktijk Anouk en Renske

Vorden

Bezoeklocatie:

Kerkstraat 1a
7251 BC Vorden

Spreekuur volgens afspraak

Lochem

Bezoeklocatie:

Huisartsenpraktijk
"Het oude postkantoor"
Markt 7
7241 AA Lochem
Spreekuur volgens afspraak

Postadres

 

Kerkstraat 1a
7251 BC Vorden